Lilypie 1st Birthday Ticker

Wednesday, January 03, 2007

EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUW BEGIN

Met weinig nieuws. We zijn nog steeds wachtende.
Op 18 en 25 januari zijn we uitgenodigd bij Fiac voor twee interessante info-avonden over adoptiegerelateerde onderwerpen. Uiteraard gaan we ook proberen wat meer info over ons dossier los te krijgen.

De feestdagen hebben we ook overleefd zonder al te veel dezelfde vragen te krijgen, zoals de meest gestelde: en.......?????????????????

Helaas verschijnen er de laatste dagen in de media weer meer en meer artikeltjes over nieuwe vooruitgangen in de fertiliteitswereld. Wat veel mensen toch de vraag doet stellen of we "dat nu toch niet gaan proberen". Maar, blijkt dat andere adoptiekoppels (zelfs diegenen die al adoptiekinderen hebben) deze opmerkingen ook te horen krijgen. Ondertussen (met dank aan V) heb ik een antwoord klaar.

Voila, we kunnen weer aan een nieuw jaar beginnen, met nieuwe moed en nieuw geduld. Het was onze laatste jaarovergang als kinderloos koppel, dus we hebben heel wat om naar uit te kijken.

xxx

1 Comments:

At 9:53 AM, Blogger Nicole said...

Hey Johan & Marijke,

Wat is die wachttijd toch tergend hé en zeker als je van niets weet!!!
Bij RoH hebben we al dan wel een wachtlijst online, maar dat is het dan zowat...Ook wij weten van niets, zelfs niet van één of andere infoavond!
Ook is het bij RoH onduidelijk of er al dan niet toewijzingen zullen zijn in Januari, dus afwachten is de boodschap!!!
Maar één ding weet ik wel zeker...ooit zal onze kleine schat uit een ver land ons aller gezinnetje vergezellen!!!

Groetjes

 

Post a Comment

<< Home