Lilypie 1st Birthday Ticker

Wednesday, July 19, 2006

FIAC HERE WE COME!!!

Vanmorgen een beetje kunnen uitslapen, en tegen vijf voor tien al zwetend bij de jeugdrechtbank aangekomen (wat een hitte vandaag....).
Er was al 1 groepje mensen aanwezig die de hele tijd over een zwembad aan het praten waren (dat moet deugd doen bij dit weer).
Na een tiental minuten wachten begonnen ze er aan. Johan en ik waren de eerste die binnen mochten. Gezeten voor drie mensen in een zwarte (en veel te warme) toga mochten we aanhoren:

- jullie zullen deze dag om twee redenen onthouden, de warmste dag van het jaar en de dag dat jullie adoptiezwanger werden!

Nadat we beaamt hadden dat we het verslag hadden ingelezen en dat we geen opmerkingen hadden, nadat de procureur ook beaamt had dat zij het volledig eens was met het positief advies van het caw kregen we nogmaals een hoop felicitaties van de aanwezigen.

Als kers op de taart vertelde de jeugdrechter er ook nog bij dat ze vandaag nog het vonnis gaat uitspreken. Wat betekend dat we tegen eind deze maand ons geschiktheidsvonnis in de bus zullen hebben. Al bij al hebben we dan perfect de termijn van 12 maanden gehaald tussen inschrijving bij K&G en geschiktheidsvonnis.

Vanaf 30 juli is Fiac weer open, dus dat wordt onmiddellijk bellen en zo snel mogelijk een afspraak maken voor ons intake gesprek.

We zijn weer vertrokken!!!!!

3 Comments:

At 5:36 AM, Blogger Saskia said...

Awwwwwwwwwwwww!
Proficiat aan jullie beiden!
't Is te hopen dat het geen te lange 'zwangerschap' wordt. Vind het wel mooi uitgedrukt.
Groetjes!
Saskia

 
At 3:12 PM, Blogger Nathalie & Joris said...

Dag Marijke en Johan,

Ongelofelijk gefeliciteerd met jullie positieve vonnis!! Hopelijk verloopt de rest voor jullie nu verder heel vlot. Fantastisch om op deze manier de vakantie te kunnen ingaan! Heel veel groeten van Nathalie en Joris

 
At 4:45 AM, Blogger Hazel said...

Super dat jullie ook zo'n meevaller hebben!!
Grappig dat onze procedures zo gelijkaardig kunnen verlopen he?
Het ziet er naar uit dat de wind goed zit voor ons!
Enjoy! En succes bij de intake!
Tabitha

 

Post a Comment

<< Home